Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ευχές και ενημέρωση για συνέλευση και εκλογές Συλλόγου 2021

Αγαπητά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, φίλες και φίλοι,


Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας χρόνια πολλά και καλά και του χρόνου με το καλό να ανταμώσουμε με τους ήχους των οργάνων και να γλεντήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί έχοντας αφήσει πίσω την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω των ειδικών συνθηκών δεν μπορούμε να χαρούμε τη μεγάλη γιορτή του χωριού μας, το πανηγύρι μας, όπως και τις άλλες μαζικές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Ωστόσο η παρουσία όλων μας στο χωριό αυτές τις μέρες αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι ημερομηνίες αυτές, που έχουν ταυτιστεί με το πανηγύρι, παραμένουν σημείο αναφοράς και, όπως αποτυπώνεται στις συζητήσεις μας και εκφράζεται με τη βούληση όλων, έχουν μία ιδιαίτερη αξία για τους περισσότερους χωριανούς, αλλά και φίλους από πολλά μέρη της Ελλάδας που έχουν αγαπήσει και έχουν δεθεί με το πανηγύρι του χωριού μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν τις δράσεις μας σε ένα συλλογικό πλαίσιο με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων χωριανών και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και να συνεχίσουμε την ξεχωριστή ιστορία του πανηγυριού μας με πολλή όρεξη και βαθύτερη επίγνωση της αξίας του.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε και όσους δεν έχουν ακόμη μεταβεί στο χωριό ότι το απόγευμα του Σαββάτου, 31/7/2021, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Λευκιωτών «Η Αγία Παρασκευή» στην πλατεία του χωριού, όπως πάντα. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε και να αναδείξουμε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου. Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, η συμμετοχή όλων με οποιονδήποτε τρόπο είναι σημαντική, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε λίγο πιο όμορφο το χωριό μας και να συνεχίζουμε τη διαδρομή και τις παραδόσεις που έχουμε παραλάβει. Εν όψει της συνέλευσης, όπως και κάθε άλλη στιγμή, μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις και ιδέες σας στο lefka.nafpaktias@gmail.com, ενώ όποιοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να στείλουν σχετικό email.  


Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου